Macbookopladere.dk

MacbookOplysninger

Macbookopladere.dk er den anden Webshop i rækken af mine stiftelser. Webshoppen er stiftet under koncernen NORTHERN eCommerce, hvor resten af den nuværende ehandels-portefølje også er placeret.

Webshoppen er åbnet som en søster Webshop til iPhoneopladere.dk, hvilket også ses af domænennavnene. Den har bragt mig utroligt meget viden og kompetencer omkring det at drive ikke blot en – men to Webshops på samme tid, og hvordan det kan skabe diverse stordriftsfordele. Dette kan være alt fra en samlet fragtaftale til begge butikker, til cross-sell & håndtering af support fra to forskellige Webshops

Mission & vision for min anden Webshop

Når man snakker om termet, “stordrifstfordele” er det vigtigt at dele, hver enkelt egenskab som man tidligere har haft succes med. Og her indgår vores vision & mission der er brugt hos iPhoneopladere.dk. Den er nemlig videreført til søsterwebshoppen, som blandt andet indeholder at produktudvalget skal være snævert, men yderst koncentreret. Vi vil nemlig for alt i verden, ikke vildlede vores forbrugere, men derimod hjælpe dem så godt som muligt med finde den rigtige oplader, som passer til modellen af enhed – om det så er en iPhone eller en Macbook.

Samtidigt er Webshoppen også e-mærket, for at skabe den nødvendige social proof, som kundegruppen har brug for – og ikke mindst for at sikre dem juridisk ved køb på begge Webshops.

Hvordan skaber man den nødvendige brugervenlighed, omkring et relativt kompliceret produkt?

Vores analyser viste os fra start af, at termet “Macbook oplader” er alt for bredt, og blot er med til at vildlede en potentiel kunde. Derfor var det nødvendigt med en adskilelse af de i alt 8 modeller af opladere der er lavet, til 3 forskellige generationer af Macbook-porte.

Hvordan adskiller man så produkterne fra hinanden?

Her har vi valgt at løse det på en langt mere moderne måde, og bevæge os væk fra serienumre, årgangstal & andre lange tal eller koder, som ingen orker. Istedet har vi, for at øge brugervenligheden, sat fokus på produktbilledet, som er det første en potentiel kunde ser – om det så er på Webshoppen, Google Shopping, Image search, eller div. SoMe kanaler.

Produktbilledet indeholder nemlig en sektion, hvor billedet af stikket ses helt zoomet ind, som mange forbrugere hurtigt vil kunne genkende. Allerede her har vi udvalgt 1 af 3 forskellige modeller.

Næstefter, lægger man mærke til to simple mærker i højre og venstre hjørne. Det ene viser længden på kablet/opladeren, og er med til at skralle unødvendige Google Ads omkostninger væk, fra kunder som skal bruge en bestemt længde, men samtidigt oplyser det en potentiel kunde om et af deres behov ved køb af en ny Macbook oplader.

I højre hjørne ses det antal Watt, som opladeren kan trække og giver derved kunden den sidste ide om, hvorvidt at den konkrette oplader virker.

Så simpelt kan man altså frapriotere lange produktbeskrivelser & komplicerede punkter som en besøgende aktivt skal vælge at udføre – før de ved om de vil købe produktet, og derved mister man langt færre kunder i konverteringsprocessen.

Besøg Webshoppen lige her

macbookopladere.dkKlik på logoet til højre for, eller følg dette link for at komme til Webshoppen, hvor jeg som altid, ønsker at give 5% rabat til læsere af min blog, med rabatkoden “VELKOMMEN5”